Maailmantango -festivaalin käännetty flyeri

Maailmantango -festivaalin käännetty flyeri

Sivuston ja esitteiden lokalisointi, eli kääntäminen vieraalle kielelle, ottaen huomioon kohdeyleisön tarpeet ja tottumukset

Lokalisoidulla nettisivustolla takoitetaan kieliversioiden toteuttamista. Usein tarvitaan esimerkiksi omat osionsa venäjänkielisiä turisteja ja kuluttaja-asiakkaita varten, tai englannin- ja saksankieliset yritysosiot. Lokalisointi käsittää sekä kaiken käännöstyön, vieraskielisen materiaalin päivittämisen sivustolle ja kieltenvälisen hakukoneoptimoinnin, että digitaaliset markkinontikampanjat vierailla kielillä.

Näin meillä: Yhteistyössä kanssamme työskentelee useita ammattitaitoisia kääntäjiä ja oikolukijoita, joten voimme tarjota saman katon alta sekä käännökset, että kieliversioiden teknisen toteutuksen.

Venäjä -konsultointi. Venäjänkielinen markkinointi, venäjänkielinen online asiakaspalvelu, SoMe-ratkaisut, verkkokauppat ja logistinen selvitystyö.

Yhteydenottolomake kiinteistövälittäjän venäläisille asiakkaille tarkoitetussa sivustossa.

Yhteydenottolomake kiinteistövälittäjän venäläisille asiakkaille tarkoitetulla sivustolla.

On useita päteviä ja tunnettuja keinoja, joilla voidaan rakentaa ja optimoida venäjänkielisille yritys- ja yksityisasiakkaille tarkoitettua markkinointia, perustaa oma venäjänkielinen kauppa tai Vkontakte-yhteisö. Mutta jokainen tapaus on aina niin erilainen, että liiketoimintaa tukevan ratkaisun löytämiseen käytetään vain ja ainoastaan yksilöllistä, tapauskohtaista reseptiä. Ota yhteyttä! Laadimme alustavan keskustelun pohjalta tarjouksen, emmekä veloita siitä mitään.

Näin vinkkinä: Jo pelkkä alustava keskustelu sekä huolella laadittu ja ehdotuksiaan perusteleva tarjous voivat olla Sinulle hyödyksi. Käytäntö on osoittanut meille, että tälläinen menettely tuo yrityksellemme lisää asiakkaita.