Verkkosivusto, joka oikeuttaa olemassaolonsa

Tarvitseeko yritys sivustoa? Pärjääkö ilman? Nämä kysymykset eivät meitä kiinnosta. Ne eivät ole enää oleellisia. Avainasemmassa on vain yksi asia, kuinka saadaan aikaiseksi asiakkaan liiketoimintaa tai muuta päämäärää tukeva ratkaisu, joka perustelee olemmassaolonsa tarkoitusen päivästä päivään, kuukaudesta toiseen? Mikä on tavoiteesi? Mitä asiakkaasi haluavat? Autamme löytämään keskusteluyhteyden, joka kestää aikaa ja pysyy kilpailukykyisenä.

Näin meillä: Lue lisää nettisivuston toteuttamisen työvaiheista ja työn sisällöstä

Responsiivinen verkkosivusto

Joskus viime vuosituhannella kännyköille tehtiin nettisivujen yhteyteen erilliset mobiiliversiot, mutta nykyaikaiset sivustot mahdollistavat sen, että yksi ja sama toteutus muuttaa asetteluaan automaattisesti käyttäjän näytön koon mukaan, jolloin käyttökokemus ja selkeys säilyvät samanlaisina riippumatta siitä, luetaanko sivustoa 24 tuumaisella olohuoneen plasmanäytöllä, vai pienen läppärin, iPadin tai Android-kännykän ruudulta.

Näin meillä: Olemme sitä mieltä, että responsiivinen sivusto tekee käyttäjän kokemuksesta mielyttävämmän! Näin ollen toteutamme responsiiviset toiminnot hyvin mielellämme. Joissakin tapauksissa niitä ei tarvita lainkaan, mutta tässäkin tilanteessa osaamme antaa tapauskohtaisen arvion, vertailemalla yrityksiä ja tutkimalla kohderyhmiä.

Verkkokauppa- ja varausjärjestelmät nettisivujen yhteydessä

Verkkokaupalla tarkoitetaan nettisivustoa, jonka kautta voi ostaa ja tilata yrityksen tuotteita, sekä maksaa ne saman tien esimerkiksi suomalaisten pankkien maksunappeja käyttäen. Jokaiseen sivustoon voidaan liittää verkkokaupan mahdollistavat toiminnot. Verkkokaupassa voi olla vain pari tuoteta, tai pari tuhatta. Ylläpitokustannuksen hinta on hyvin alhainen, joten verkkokauppa soveltuu myös pienille myyntimäärille. Varausjärjestelmä mahdollistaa esimerkiksi mökkiviikonlopun tai saaristoristeilyn varaamisen sivustosi kautta. Myös varaustoiminnot voidaan liittää verkkokauppaan, eli tekniikan kannalta ei ole väliä, myytkö elämyksiä vai digitaalisia tuotteita, kaikki onnistuu.

Näin meillä: Verkkokauppa- ja varausjärjestelmäratkaisut “avaimet käteen” -palveluna. Maksutoiminnot voidaan liittää myös varausjärjestelmiin, sekä verkkosivuston erikielisiin osioihin. Mikään ei tee myynnin aloittamista helpommaksi!