Julkaisujärjestelmän käyttöopastus. Katsottuasi selkeän video-ohjeen pystyt itse päivittämään sivustoasi sisältöä.

Ennen vanhaan nettisivuston päivittäjällä on pitänyt olla koodarin taitoja, mutta nykyaikaiset julkaisujärjestelmät mahdollistavat sen, että sivustoa voi päivittää selaimessa toimivan hallintapaneelin kautta. Käyttöliittymä muistuttaa tekstinkäsittelyohjelman ja nettisähköpostin risteytystä, eli on nopea oppia ja helppo käyttää.

Näin meillä: Julkaisujärjestelmiä on monenlaisia, mutta me luotamme yhteen maailmalla suosituimpaan, suomenkieliseen ja vapaaseen lähdekoodiin perustuvaan, blogien mukana julkisuuteen nousseeseen WordPressiin. Valmistamme jokaista uutta sivustoa varten vartin pituisen ohjevideon, jonka katsottuaan asiakas pystyy omin päin muokkaamaan sivuston eri sivujen sisältöä, eli tekstejä, linkkejä, kuvia ja videoita. Harvoissa tapauksissa suosittelemme muitakin julkaisujärjestelmiä, mutta WordPress on toisaalta helppokäyttöisin asiakkaan kannalta, ja toisaalta mahdollistaa kaiken edistyneen toiminnallisuuden, kuten verkkokaupat, varausjärjestelmät, kommentoidut blogit, kuvapankit ja hakutoiminnot.

Vierailijavirran arviointi- ja raportointijärjestemä. Tutustu potentiaalisiin asiakkaisiin!

Nykyaikainen www-sivusto ei ole enää pelkästään kanava, jonka kautta yrittäjä tai järjestö voi viestiä asiakkailleen, vaan vuorovaikutuksen mahdollistava järjestelmä, joka kertoo paljon hyödyllisiä yksityiskohtia yleisöstä. Sivusto voi näyttää ylläpitäjälle esimerkiksi, kuinka paljon lukijoita on ollut eri viikonpäivänä, mistä maan ja maailman kaupungeista lukijat ovat, mitä kieltä he puhuvat, mikä heitä kiinnostaa, paljonko aikaa he viettävät milläkin sisäsivulla, millä hakusanoilla sivustoa etsitään Googlesta ja mitkä sivustot linkittävät sivustoon.

Näin meillä: Liitämme sivustoon Google Analytics raportointijärjestelmän. Näytämme video-ohjeella, kuinka järjestelmä saadaan näyttämään kaikki markkinoinnin kannalta elintärkeät tiedot.

Palvelin, domain ja sähköposti – Vekkotunnus, jolla sinut löydetään, sekä paikka, jossa sivustosi voidaan julkaista, ja johon sähköpostisi tulevat

Valmis sivusto julkaistaan hosting-palveluntarjoajan web-hotellin palvelimella, jolloin sivusto on julkisesti verkossa. Sivustolle on rekisteröitävä oma domain, eli verkkotunnus, joka toimii sivuston osoitteena. Palveluntarjoaja vastaa myös sähköpostitileistä.

Näin meillä: Rekisteröimme verkkotunnukset aina asiakkaan nimiin. Voimme asentaa verkkosivuston minkä tahansa tekniset vaatimukset täyttävän palveluntarjoajan web-hotelliin. Mutta helpoin ratkaisu on oma web-hotellimme, jolloin voimme tarjota nopean ja vakaan palvelintilan lisäksi myös sähköpostilaatikot ja sähköpostiosoitteet muodossa nimi.tai.nimimerkki@omaosoite.fi.

Facebook -markkinointi

Yrityksen Facebook-sivuilla asiakkaille voi kertoa ajankohtaisista uutisista ja kampanjoista. Facebook sivut ja Facebookin sisäiset, kohdeyleisölle tarkasti osoitetut mainokset voivat nopeasti lisätä myös verkkosivuston kävijämäärää, ja sivustoon sisälletyt Facebook-ominaisuudet, kuten Tykkää-napit, lisäävät Facebook-sivun tykkääjien määrää, mikä osaltaan kasvattaa toiminnasta kiinnostuneiden ja sivun päivitykset automaattisesti näkevien henkilöiden lukumäärä. Näin Facebook ja sivusto tukevat toisiaan, kasvattamalla yleisön kattavuutta.

Näin meillä: Arvioimme sosiaalisen median hyödyntämistä erikseen jokaisen projektin yhteydessä. Osaamme neuvoa asiakasta sen suhteen, olisiko projektin kannalta hyödyllistä liittää yhteen sivustoa ja erilaisia sosiaalisen median mahdollistamia toimintoja.

Asiakaspalvelu

Näin meillä: Lähetä meili tai soita, niin ratkaistaan ongelmasi ja annamme vastaukset kysymyksiisi. Hyvin mielellämme.