Digitoimisto Javits & Gagua Oy toteuttaa asiakkailleen laadukkaita verkkosivustoja “avaimet käteen” -palveluna. Palveluihimme lukeutuvat myös verkkosivustojen käännökset eri kielille, sisällöntuotanto ja kieltenvälinen hakukoneoptimointi, verkkokaupparatkaisut sekä digitaalisten markkinointikampanjoiden toteutus.

Uusmedia on ilmaa, jota hegitämme, mutta emme myy ilmaa, vaan tehokkaita ratkaisuja, eli hyvin toimivia perinteisiä ja lokalisoituja nettisivuja sekä digitaalisia markkinointikampanjoita. Pyrimme pikäkestoisiin asiakassuhteisiin, joten meille ei ole hyötyä tuotteesta tai palvelusta, josta ei ole hyötyä asiakkaallemme. Käyttäjäystävällisyys, tarkoituksenmukaisuus, yrityksen kohderyhmän huomioon ottaminen ja toimiva asiakaspalvelu ovat meille sekä digitoimistomme työnteon tukipilareita, että oikean tien osoittava tähtikuvio.

Toteutame verkkosivustoja ja digimainoksia joista on hyötyä sekä Sinulle, että asiakkaillesi. Digitoimistomme tarjoaa myös konsultointi- ja koulutuspalveluja. Osa toimeksiantajistamme on mainostoimistoja, jotka tilaavat meiltä alihankintatyönä räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, käytettävyysanalyysejä ja nettimainontasuunnitelmia.

Asiakaslupaus

Voimme luvata vain sen, mistä olemme täysin varmoja. Uusi sivusto tai huolella toteutettu digimainos ei välttämättä tuo uusia asiakkaita, eihän tulevaisuuttaa voi tietää varmuudella, mutta voimme luvata, että teemme tavoitteen eteen kaiken mahdollisen ja vähän enemmänkin. Kumppanina olemme luotettava, ajantasainen, tahdikas ja asiakkaastaan hyvää huolta pitävä joukko ammattilaisia. Meidän digitoimisto on moderni, nopeasti reagoiva ja rehellinen.

Innovatiivinen ja kustannustehokas tomintamalli

Yrityksen sisäinen viestintä ja projektinhallinta nojaavat huippuunsa viilattuun ICT-infrastruktuuriin. Jokaiseen projektiin liitetään toimeksiannon tavoitteiden kannalta sopivimmat asiantuntijat. Selkeä roolijako, saumaton yhteistyö ja kaiken turhan karsiminen säästää resursseja ja vähentää kustannuksia.

Sivustojen lokalisointi on erityisosaamistamme

Yritysten kilpailu venäjänkielisten turistien ja sijoittajien euroista synnytti kysyntää asiantuntijoille, jotka tuntevat venäläisen nettisegmentin ja sosiaalisen median erityispiirteet. Yhteistyössä kanssamme työskentelee kaksikielisiä kääntäjiä, oikolukijoita sekä sanan säilän hallitsevia sisällöntuottajia.